Untul topit se amesteca cu zaharul, pudra de cacao, oul si vanilia, peste care se amesteca frimiturile de biscuit de ciocolata, nuca de cocos si nucile tocate.
Toate acestea se pun intr-o tava unsa si tapetata cu foaie de copt se niveleaza si se da la cuptor 10-15 minute
Crema de vanilie:
Untul se amesteca cu amidonul, se adauga laptele si zaharul pudra. Se amesteca bine si se pune peste blatul copt si racit , fara sa il scoatem din tava.
Daca se doreste, se poate face crema de cappuccino, adaugand ness in crema.
Deasupra se orneaza cu ciocolata topita amestecand cu 2 linguri de unt.
Se da la rece si se taie cu un cutit fierbinte
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii