Untul topit se amesteca cu zaharul, pudra de cacao, oul si vanilia, peste care se amesteca frimiturile de biscuit de ciocolata, nuca de cocos si nucile tocate.
Toate acestea se pun intr-o tava unsa si tapetata cu foaie de copt se niveleaza si se da la cuptor 10-15 minute
Crema de vanilie:
Untul se amesteca cu amidonul, se adauga laptele si zaharul pudra. Se amesteca bine si se pune peste blatul copt si racit , fara sa il scoatem din tava.
Daca se doreste, se poate face crema de cappuccino, adaugand ness in crema.
Deasupra se orneaza cu ciocolata topita amestecand cu 2 linguri de unt.
Se da la rece si se taie cu un cutit fierbinte
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii