Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
medie
Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos

Ingrediente

  • Ingrediente: bilute de cocos -150 gr branza dulce
  • 50 gr nuca de cocos
  • 50 gr zahar
  • 2 galbenusuri si 2 ling. de amidon blat:4 oua
  • 60 gr zahar
  • 50 gr ciocolata
  • 2 ling faina
  • 3 ling cacaua
  • praf de copt
  • esenta vanilie sau rom glazura:am folosi o crema alba din comert de la Dr.Oetker.

Mod de preparare

Pentru bile:Am amestecat toate ingredientele ,am facut bilutele le-am pus in tava si le-am lasat la rece cateva minute. blat: Intr-un caston am amestecat faina,cacaua si praful de copt.Am separat albusurile de galbenusuri.Albusul l-am mixat pana a devenit o bezea tare,am topit ciocolata in cuptorul cu microunde si apoi am lasat-o sa se raceasca putin,ciocolata topita am pus-o peste albusuri, amestecand incet cu o lingura de lemn,apoi pus amestecul cu faina.le-am incorporat si am adaugat compozitia peste bilute Deasupra in loc de glazura am pus o crema alba de la Dr. Oetker,apoi am dat pe razatoare ciocolata!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise