Rupem ciocolata in bucati mici si o topim impreuna cu untul pe foc mic, intr-un vas amestecam galbenusurile cu zaharul, adaugam ciocolata topita si nucile,apoi faina si la urma albusurile batute spuma, ungem o tava cu unt punem aluatul obtinut si-l bagam in cuptor preincalzit la 200* pt 30 min
Dupa ce s-a racit il pudram cu zahar pudra cu gust de vanile si il decoram cu niste nuci.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii