Ciocolata cu untul se topeste la ben marin se lasa putin sa se raceasca.
Se freaca galbenusele se adauga ciocolata cu untul si se adauga si faina si deasemeni coaja de lamaie.
Se bate albusurile se adauga zaharul si se bate intr-o spuma puternica dupa care se adauga treptat in compozitie.Se unge o tava de 20*30 cu putin ulei si se toarna compozitia.Se coace la 170 de grade 30 de minute sau pina scobitoarea iese uscata.Se poate servi asa presarata cu putina nuca de cocos sau de facut o crema.
ptr crema
Se pune smintina la incalzit pe un foc mic se adauga 2-3 linguri de zahar brun se amesteca pina cind zaharul s-a topit,se ia de pe foc se adauga untul si se lasa sa se raceasca ,dupa care se toarna peste prajitura si se lasa la rece.Este varianta alba a negresei si este foarte gustoasa.Este buna ptr oameni care au \"Insuficienta renala \" si nu au voie cacao.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii