Se unge cu unt o tava de copt cu margine joasa. Se bat la viteza maxima, untul si zaharul brun, pana se fac crema. Se incorporeaza galbenusul si apoi, se adauga faina, ovazul, sarea si se amesteca bine. Se pune aluatul in tava si se preseaza bine. Se coace 15.20 min sau pana devine prajitura aurie. Invelisul de ciocolata si nuca: se topesc untul si ciocolata in bain-mare. Se intinde amestecul peste prajitura si se presara cu nuca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii