Se unge cu unt o tava de copt cu margine joasa. Se bat la viteza maxima, untul si zaharul brun, pana se fac crema. Se incorporeaza galbenusul si apoi, se adauga faina, ovazul, sarea si se amesteca bine. Se pune aluatul in tava si se preseaza bine. Se coace 15.20 min sau pana devine prajitura aurie. Invelisul de ciocolata si nuca: se topesc untul si ciocolata in bain-mare. Se intinde amestecul peste prajitura si se presara cu nuca.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii