Prajitura cu capsuni si branza proaspata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Prajitura  cu capsuni si branza proaspata

Ingrediente

  • Pt aluat: 250 g biscuiti petite beurre ,130 g de unt(se poate face si un piscot din 4 oua)
  • Pt spuma : 250 g de mascarpone sau branza ricotta 400 g de desert de branza proaspata natur,(fromage blanc) la cutie, 200 gr frisca , 100 g de zahar ½ vanille sau esenta vanilie 4 foii de gelatina
  • Pt decorare : 1 caserola de capsuni 2 linguri de nuca de cocos

Mod de preparare

Preparati macinati biscuitii si amestecati cu untul moale. Puneti film alimentar intr-o tava. Intindeti amestecul de biscuit pe fundul tavii. Intr-o caserola amestecati branza, frisca spuma,mascarpone,zaharul si vanilia taiata in doua. Adaugati foile de gelatina inmoiate in putina apa Puneti compozitia in tava peste biscuit.(se pot pune capsuni si in crema)Rezervati la frigider cateva ore. Scoateti tortul din tava si decorati cu feliile de capsuni si deasupra nuca de cocos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise