Reteta postata pe: 07 mai 2009
Ingrediente
Pt aluat: 250 g biscuiti petite beurre ,130 g de unt(se poate face si un piscot din 4 oua), Pt spuma : 250 g de mascarpone sau branza ricotta 400 g de desert de branza proaspata natur,(fromage blanc) la cutie, 200 gr frisca, 100 g de zahar ½ vanille sau esenta vanilie 4 foii de gelatina, Pt decorare : 1 caserola de capsuni 2 linguri de nuca de cocos
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Preparati macinati biscuitii si amestecati cu untul moale. Puneti film alimentar intr-o tava. Intindeti amestecul de biscuit pe fundul tavii. Intr-o caserola amestecati branza, frisca spuma,mascarpone,zaharul si vanilia taiata in doua. Adaugati foile de gelatina inmoiate in putina apa Puneti compozitia in tava peste biscuit.(se pot pune capsuni si in crema)Rezervati la frigider cateva ore. Scoateti tortul din tava si decorati cu feliile de capsuni si deasupra nuca de cocos
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu capsuni si branza proaspata" nu uita sa-i faci un
review
Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,
0 voturi
0 comentarii
2h 10 min
Mod de preparare pentru blat:
Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009
Draga nicole cam incompleta reteta ta pe alocuri, intra si corecteaza.
Crystyna (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009
E delicios!!! Mai ales capsunii!