Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o coca foarte moale, care se intinde in tava tapetata cu hartie de copt. Se foloseste o tava mai mica decat cea de aragaz, cu peretii inalti.Asezam jumatati de capsuni peste blat, dam la cuptor pana e aproape coapta. Cam 15 minute,in functie de cuptor.
Intre timp preparam bezeaua: mixam albusurile cu sarea,zeama de lamaie, zaharul vanilat si zaharul pudra cate o lingura.Intindem peste parajitura aproape coapta si mai dam la cuptor pentru 10 minute, la foc mic, pana ce se intareste bezeaua.Taiem prajitura dupa ce s-a racit, ornam cu felii de capsuna, inainte de servire.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii