Se pun in robot toate ingredientele pentru blat.
Se pun in robot toate ingredientele pentru blat, iar dupa ce a rezultat un aluat lipicios, se rastoarna in forma mica de tort (18cm diametru), se preseaza bine cu lingura sau cu mana. Dpa ce blatul s-a format si s-a fixat perfect, se lasa la congelator 10 minute.
Pentru crema, se scurg bine alunele, se pun in blender, se adauga restul ingredientelor, mai putin capsunile si se mixeaza pana rezulta o crema fina.
Se rastoarna intr-un bol, se amesteca usor cu capsunile taiate, se rastoarna peste blat, se niveleaza suprafata, apoi se lasa la congelator 3 h.
Pentru glazura, se amesteca ingredientele intr-un bol, cu telul, se scoate prajitura din forma, se pune pe un platou, se toarna glazura rece si se orneaza cu felii de capsuni.
Se taie si se serveste. Este un deliciu sanatos!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii