Ouale se bat energic cu zaharul brun, zaharul vanilinat si un praf de sare.
•Ouale se bat energic cu zaharul brun, zaharul vanilinat si un praf de sare. Se adauga alternand uleiul si laptele de cocos.
•Dupa ce s-au incorporat bine, se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt si coaja de lamaie.
•Se toarna aluatul obtinut intr-o tava tapetata cu foaie de pergament.
•Fructele curatate si scurse de zeama, se imprastie peste aluat, apoi se presară fulgii de migdale.
•Se introduce tava cu prajitura la copt, in cuptorul preincins, la foc iute cca. 10 minute, apoi la foc potrivit ptr cca. 30 de minute.
•Dupa ce trece testul scobitorii, se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca in tava si apoi se pudreaza cu zahar praf vanilinat.
•Spor si pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii