Se framanta un aluat fraged,din faina,unt,zahar si ou.Se infasoara in folie si se da la frigider.
Se intinde o foaie de aluat si se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Deasupra se asaza o alta foaie de hartie de copt,ptr. a nu se arde aluatul.;se coace 20 minute dupa care se scoate blatul din cuptor.
Caisele se decojesc si se curata de samburi.
Se prepara un aluat ca de chec astfel:se bate untul cu zahar tos si zahar vanilat,apoi se adauga ouale pe rand,urmate de faina amestecata cu praf de copt,alternand cu laptele.
Blatul fraged,copt se unge cu jeleu si se asaza deasupra jumatatile de caise,apoi aluatul de chec si se coace 30-40 minute.Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca,apoi se pudreaza cu zahar pudra.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii