Se amesteca intr-un caston zaharul,apa si faina.Se adauga cacaoa,uleiul,gemul si praful de copt.Se amesteca bine pana se omogenizeaza.Compozitia se rastoarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Se da la cuptor la foc moderat.Cand este gata se scoate si se lasa la racit.Apoi se taie in doua.
Un pahar cu zahar se caramelizeaza si se stinge cu laptele fiert impreuna cu celalalt pahar de zahar.Se da un clocot si se ia de pe foc.Se adauga pachetul de unt si esenta de vanilie.Crema se rastoarna calda intre cele doua foi de blat si se lasa la racit.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii