Am cernut faina, praful de copt, scortisoara si cacao intr-un bol;
Am adaugat zaharul, zaharul vanilat, apoi uleiul si apa;
Am amestecat totul cu lingura de lemn pana cand s-a omogenizta compozitia;
Am turnat si am nivelat aluatul intr-o tava 20x30cm;
Am resarat deasupra afinele, le-am apasat cu lingura sa se afunde putin in aluat;
Am bagat prajitura in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute (10 min pe foc mare dar nu la maxim, 20 min la foc mic)
Dupa 30 de min am incercat cu scobitoarea si prajitura era coapta.
Am pudrat-o cu zahar praf dupa ce s-a racit de tot.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii