Blatul- Se bat 6 albusuri spuma cu 200 gr zahar, apoi se adauga galbenusurile frecate.Se adauga cele 4 budinci, iar aluatul rezultat se coace la foc mic in tava unsa si tapetata cu faina.
Crema-SE pun la fiert 200gr lapte cu 3 galbenusuri si 2 linguri faina.Cind s-a racit crema se amesteca cu untul frecat spuma cu 200 gr zahar pudra. Blatul se taie in 2 si se pune crema, iar deasupra spuma formata din albusul ramas de la cele 3 galbenusuri+200gr zahar pudra.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii