Mai intai pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic. Lasam la racit pana pregatim blatul.
Mixam albusurile spuma cu un varf de sare. Adaugam zaharul si mixam 2-3 minute apoi adaugam pe rand galbenusurile, uleiul si laptele, mixand dupa fiecare. La final incorporam faina amestecata cu praful de copt si praful de cacao, folosind o spatula si amestecand usor.
Turnam compozitia intr-o forma de aprox 22 cm (eu al folosit o forma floare de silicon).
Cu un pos sau o seringa pentru ornat punem budinca peste blat de jur imprejur alternad cu cate un rand de capsuni (vezi poza).
Dam la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 35 de minute sau pana trece testul scobitorii.
Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca putin apoi scoatem din tava, asezam pe o farfurie si pudram cu zahar pudra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii