Ouale si zaharul se mixeaza bine pana cand isi dubleaza volumul si devin o crema spumoasa.
Ouale si zaharul se mixeaza bine pana cand isi dubleaza volumul si devin o crema spumoasa. Adaugam pe rand la compozitie uleiul si laptele.
Branza, smantana si esenta de vanilie se amesteca separat intr-un alt bol, dupa care se amesteca impreuna cu ouale.Totul se amesteca usor.
La faina cernuta adaugam praful de copt si o adaugam la compozitia de branza cu ou. La final incorporam merisoarele.
Turnam compozitia in tava si o lasam la foc mic aprox 90 de min. Dupa coacere inchidem focul si lasam prajitura cel putin o ora in cuptor cu usa intredeschisa dupa care o scoatem sa se raceasca complet.
Pudram prajitura cu zahar pudra si o portionam.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii