Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si apoi se pune si uleiul putin cate putin. Faina se amesteca cu cacaua si praful de copt si se pune peste galbenusuri. Se ia putin cate putin spuma de albusuri, se pune peste galbenusuri si se bat cu mixerul.
Tava (tava nu de aragaz ci mai mica) se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se coace blatul.
Untul se freaca cu zaharul.
Cand devine spuma se adauga branza.
Se intinde pe prajitura racita si se pune la frigider.
Se prepara in mod obisnuit.
Se amesteca pe foc pana se ingroasa.
Apoi se adauga peste crema. Glazura trebuie sa fie calduta nu fierbinte.
Se lasa la rece pana se intareste glazura si apoi se portioneaza.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii