Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si apoi se pune si uleiul putin cate putin. Faina se amesteca cu cacaua si praful de copt si se pune peste galbenusuri. Se ia putin cate putin spuma de albusuri, se pune peste galbenusuri si se bat cu mixerul.
Tava (tava nu de aragaz ci mai mica) se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se coace blatul.
Untul se freaca cu zaharul.
Cand devine spuma se adauga branza.
Se intinde pe prajitura racita si se pune la frigider.
Se prepara in mod obisnuit.
Se amesteca pe foc pana se ingroasa.
Apoi se adauga peste crema. Glazura trebuie sa fie calduta nu fierbinte.
Se lasa la rece pana se intareste glazura si apoi se portioneaza.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii