Se mixeaza ouale impreuna cu 200 g zahar tos si zaharul vanilat.
Se mixeaza ouale impreuna cu 200 g zahar tos si zaharul vanilat.
Intr-un alt bol se amesteca branza de vaci cu smantana, untul topit si racit, coaja de lamaie, portocala si pastaia de vanilie.
Peste amestecul de branza se adauga oale mixate omogenizand bine compozitia.
Se toarna compozitia intr-o tava si se da la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 45- 50 minute.
Intre timp se curata tijele de rubarba, perele si se taie bucati potrivite.
Se adauga rubarba si perele intr-un vas se pune zaharul putina apa cat sa se acopere si se lasa sa dea un clocot.
Se adauga agar agarul si se lasa sa fiarba doua minute.
Se retrage de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Se lasa prajitura sa se raceasca, apoi se adauga amestecul de rubarba si pere rosii.
Se portioneaza si se serveste cu drag!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii