Pentru blat vom amesteca toate ingredientele lichide, iar faina o adaugam treptat pana cand obtinem un aluat elastic si nelipicios ce il punem la frigider acoperit cu o folie. Pentru a prepara umplutura, vor separa galbenusurile de albus, iar albusul il vom bate spuma tare cu 8 linguri de zahar.
Restul ingredientelor si zaharul ramas le mixam pana devin o crema. Crema obtinuta o amestecam cu albusurile batute spuma. Vom unge o tava in care vom aseza prima foaie de aluat-crema-aluat. Vom introduce tava la cuptor pentru 60 minute la foc mic.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii