Intr-un castron se pun toate ingredientele pentru blat si se framanta bine.Se infasoara in folie si se da la rece 30 min.
Ptr crema se separa ouale.Galbenusurile se amesteca cu branza,iaurtul,praful de budinca si coaja de lamaie.Albusurile se bat spuma cu zahar si se adauga la crema.
Cuptorul sse incinge la 180 grade.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Se intinde o foaie din 2/3 din cantitatea de aluatsi se pune in tava.Se repartizeazadeasupra crema.Restul de aluat se rupe uniform si se repartizeaza peste crema.Se coace cca 40 min.Se bate galbenusul cu frisca lichida si se unge prajitura.Se mai coace cca. 15 min.Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca dupa care se taie in bucati.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii