Dam pe robot branza de vaci, smantana si untul. Adaugam galbenusurile frecate cu zaharul, zaharul vanilat un praf de sare.Incorporam celelalte ingrediente, rasturnam compozitia intr-un castron. Adaugam stafidele muiate in esenta de rom si 2 albusuri batute spuma.Asezam compozitia in tava de copt si dam la cuptorul incins pentru aproximativ o ora.
Preparam glazura: incorporam ingredientele si le dam pe baie de abur pana obtinem o compozitie de consistenta smantanii,pe care o intindem peste prajitura racita.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii