Pentru foi se amesteca toate ingredientele,faina punandu-se la sfarsit ca sa iese un aluat nu prea tare,cat sa se poata intinde.Aluatul se imparte in doua,si se intind doua foi.Branza se amesteca cu zaharul si cu vanilia si se poate pune si un pic de gris ca sa absoarba excesul de zer.Se pune prima foaie in tava tapetata cu faina,se intinde branza si se intinde a doua foaie.Se introduce la cuptor.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii