Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul până devine o spumă densă, se adaugă treptat uleiul, apoi smântâna, făina amestecată cu praful de copt, vanilie...amestecăm totul foarte bine...trebuie să aibă consistenţa unei smântâni...adăugaţi dacă e necesar făină.
Se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt.
Deasupra se pune crema de brânză cu ajutorul unui pos pentru ornat.
Se pune la cuptor cam 30 de minute...când e aproape gata turnăm peste albuşurile bătute spumă cu zahărul şi mai lăsăm la cuptor 10 minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii