Se bat albusurile spuma cu zaharul pudra apoi se adauga restul ingredientelor.Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit 15-20 minute.Dupa ce sa racit se taie pe orizontala si se umple cu crema.Pentru crema se freaca untul spuma cu zaharul,apoi se adauga galbenusurile si esenta de rom amestecand ca sa se omogenizeze.Pentru glazura se bat albusurile spuma cu zaharul pe baie de aburi pana se ingroasa si se intinde peste prajitura.Deasupra se rade ciocolata de menaj.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii