Se maruntesc fulgii de porumb cu sucitorul.
Se maruntesc fulgii de porumb cu sucitorul, apoi se amesteca cu untul topit si mierea de albine. Se intinde compozitia intr-o forma cu inel de tasabila, pe marginea formei se decoreaza cu jumatati de capsuni.
Se mixeaza frisca cu nesul si zaharul pudra pana se intareste, apoi se adauga gelatina hidratata in 100 ml apa rece, apoi topita la bain marie. Se toarna peste blatul din fulgi de porumb, apoi se presara deasupra bucatele mici de capsuni si se da la rece cca 30 minute.
Se da la blender visinile a caror samburi s-au scos impreuna cu capsunile pana obtinem un piure fin.
Se mixeaza frisca cu zaharul vanilat pana se intareste, apoi se adauga in fir subtire piureul de fructe, se adauga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie. Se toarna peste crema caramel, se decoreaza cu cateva capsuni si visine si se da la rece 2 ore inante de a fi taiata.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii