Zdrobiti biscuitii pusi intr-o punga,cu ajutorul unui sucitor sau ciocan de snitele.Trebuie sa obtineti un pesmet cat mai fin si uniform.Amestecati pesmentul cu untul topit si tapetati cu acest amestec fundului si peretii unei forme de tort cu peretii detasabili. Amestecati branza,crema de branza,ouale,zaharul,smantana,coaja si sucul de lamaie,ghimbirul si macul pana obtineti o compozitie omogena.Turnati amestecul in tava tapetata cu biscuiti care a fost tinuta la rece cat timp s-a preparat umplutura. Nivelati umplutura cu o lingura sau o furculita pentru a obtine striatii decorative si coaceti prajitura la foc potrivit pana cand se intareste si in mijloc. Scoateti prajitura din cuptor,detasati marginele formei si lasati-o la racit. Topiti ciocolata si imbracati marginele prajiturii cu ciocolata,in strat uniform.Inainte de servire, puteti orna prajitura cu fructe de sezon.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii