Bati albusurile spuma, apoi adaugi treptat zaharul sa se tina ca la bezea, apoi amestecind usor incorporezi treptat nuca macinata, praful de copt stins cu zeama de lamiie si faina. Asezi foaia de napolitana intr-o tava de 25*35 cm, tapetata cu hirtie de copt. Torni compozitia si o netezesti. Coci blatul 30 minute la foc mijlociu in cuptorul preincalzit. Prepari budinca din plicul de budinca, lapte si zahar. Cand s-a racit incorporezi budinca treptat in untul frecat spuma. Intinzi peste blatul racit si dai prajitura pentru o ora la frigider. O tai in bucati pe care le decorezi cu ciocolata rasa (alba).
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii