Se unge cu unt o tava, in care se aseaza biscuitii unul langa altul, intr-un strat. Se spala fructele, se taie in jumatati si se indeparteaza samburii, apoi se aseaza peste biscuiti. Se aprinde cuptorul.
Pentru a prepara crema, se mixeaza ouale cu laptele si zaharul,pana cand acesta se dizolva; se adauga smantana, zaharul vanilat si faina. Se omogenizeaza si se toarna crema peste fructe si se da tava la cuptor, la foc mijlociu pentru 20 minute. Dupa ce prajituras-a racit complet, se taie in bucati, incercand sa se urmareasca forma biscuitilor.
Sfat: Se poate scufunda tava intr-un vas cu apa rece pt a grabi racirea si solidificarea cremei de vanilie.
Sfat: In loc de prepararea cremei, se pot folosi 2 plicuri praf de budinca de vanilie, lapte si zahar.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii