Bati albusurile spuma cu zaharul, iar galbenusurile le freci separat cu uleiul. Adaugi apoi treptat peste albusuri galbenusurile, faina si coaja rasa de lamaie.Torni aluatul intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si-l dai la cuptor pentru 25 de minute. In acest tinp, treci pe rand prin masina de tocat nucile, lamaia si biscuiti. Separat,freci untul cu zaharul pana se topeste aceasta din urma, apoi adaugi cacaoa, nucile,lamaia si biscuiti. Omogenizezi crema si o dai la rece pentru 15 minute. Fierbi apoi siropul din apa cu zaharul si esenta de vanilie in cateva clocote, il dai deoparte si-l lasi sa se racesaca.Insiropezi blatul si intinzi crema de cacao. Topesti ciocolata cu o lingura de ulei pe baia de aburi. O pui fierbinte intr-un sprit sau cornet de hartie si ornezi prajitura. O dai la rece pentru 1-2 ore. apoi o tai bucati. Pofta buna...
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii