prajitura cu ananas

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva de ananas rondele
  • 150gr unt
  • 150gr zahar
  • 150gr faina
  • 3 oua
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, apoi adaugam galbenusurile, zaharul, untul topit le amestecam putin, apoi adaugam faina amestecata cu praf de copt si obtinem un aluat mai dens pe care-l rasturnam intr-o forma rotunda sau de care avem, unsa si tapetata cu faina, si nivelam sa fie aluatul egal peste tot, deasupra punem feliile de ananas scurse de zeama.

Dupa ce s-a copt se pudreaza cu zahar pudra.

Cuptorul de preferat sa fie incalzit.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise