Se bat albusurile spuma, apoi adaugam galbenusurile, zaharul, untul topit le amestecam putin, apoi adaugam faina amestecata cu praf de copt si obtinem un aluat mai dens pe care-l rasturnam intr-o forma rotunda sau de care avem, unsa si tapetata cu faina, si nivelam sa fie aluatul egal peste tot, deasupra punem feliile de ananas scurse de zeama.
Dupa ce s-a copt se pudreaza cu zahar pudra.
Cuptorul de preferat sa fie incalzit.
POFTA BUNA!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii