Pasul 1 - Se mixeaza untul si zaharul.
Pasul 2 - Se adauga ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare. Se cerne faina si se amesteca cu praful de copt.
Pasul 3 - Se adauga jumatate din cantitatea de faina si se mixeaza.
Pasul 4 - Se adauga jumatate din cantitatea de iaurt, se mixeaza, apoi se incorporeaza restul de faina si iaurt, mixand pana ce toate ingredientele sunt bine incorporate iar compozitia rezultata devine cremoasa. Cu ajutorul unei pensule de bucatarie, se unge vasul cu unt.
Pasul 5 si 6 - Se pune compozitia in vas si se presara afinele, presandu-le usor in compozitie. Se inchide capacul, se conecteaza aparatul, se seteaza optiunea BAKE, temperatura 180 ºC, timp de coacere 70 de minute api se apasa butonul START.
Cand prajitura va fi gata, aparatul va emite sunete de avertizare. Se deconecteaza aparatul, se deschide capacul, se lasa 10 minute sa se raceasca apoi se scoate vasul din aparat si se mai lasa prajitura inca 20-30 de minute sa se raceasca.
Se scoate apoi pe un gratar si se feliaza dupa ce s-a racit complet.
Reteta pregatita de Anca, @myclassiccuisine.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii