1. Incalzeste cuptorul la 190ᵒC.Aseaza o foaie de placinta pe suprafata de lucru.Unge foaia cu unt/margarina, presara deasupra 1 lingurita zahar si cateva alune tocate, apoi aseaza deasupra o alta foaie de placinta.Repeta procedura pana s-au terminat foile, untul, zaharul si alunele.Folosind un cutit ascutit, taie 8 dreptunghiuri din foile de placinta suprapuse, aseaza-le pe o tava de copt si da-le la cuptor 8-12 minute, pana s-au rumenit si au devenit crocante.
2. Bate frisca cu miere, dupa gust, apoi adauga vanilia.Asambleaza desertul doar inainte de a-l servi.Aseaza cate un dreprunghi de aluat pe cate 4 farfurii.Deasupra pune cate 1-2 linguri de frisca batuta, cateva mure, din nou frisca, iar la sfarsit inca un dreptunghi de aluat.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii