Blatul:
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma, apoi adaugam pe rand zaharul si mixam pana acesta se topeste. Apoi adaugam pe rand uleiul, cacaoa, faina si praful de copt. Blatul il punem intr-o tava mai mica, in care am pus hartie pentru copt si il punem la cuptor timp de 30 de minute.
Crema:
Intre timp pregatim crema: amestecam laptele cu zaharul si faina, il punem pe foc, iar cand incepe sa fiarba adaugam nuca de cocos si amestecam in continuare pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat il luam de pe foc si il lasam sa se raceasca. Intr-un bol punem margarina, care trebuie sa fie la temperatura camerei, adaugam pe rand, cate o lingura din crema de cocos mixand incontinuu.
Glazura:
Intr-un vas amestecam zaharul pudra cu cacaoa, apoi adaugam uleiul, apa fiarta si amestecam bine glazura. Blatul il taiem in doua, punem pe o jumatate crema de cocos, peste punem cealalta jumatate de blat, apoi punem glazura de cacao si dam prajitura la frigider pana se intareste glazura.
Pofta buna!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii