Se freaca 100 g zahar cu cele 6 galbenusuri si cu o lingura de faina, pana se topeste zaharul.
Separat se bat albusurile cu 300 g zahar, 200 g faina, un pachet de margarina, o lingurita de amoniac stins cu zeama de lamaie, o lingura de cacao si o cana de nuca data prin masina.
Se face un aluat din toate acestea se toarna in tava de aragaz, se da la cuptor si cand este aproape gata se scoate si se toarna deasupra compozitia cu galbenusuri. Se da din nou la cuptor si se coace bine.
Cand este calda se taie calda in romburi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii