Se bat albusurile spuma cu zaharul, se pune untul (sa fie la temperatura camerei, pt a se omogeniza mai bine) si se amesteca pana cand se topeste zaharul si untul, apoi se adauga in ploaie faina, nicile, praful de copt stins si cacaoa. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina pentru 15 minutela foc potrivit.
Galbenusurile se bat spuma cu zaharul si se pun deasupra compozitiei coapte, dupa care se introduce iar la cuptor pana e topeste bine glazura. O scoti din cuptor si razi deasupra ciocolata. Cand se raceste, ai impresia ca scrie in chineza si o tai in forma dorita.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii