Cutia de chec o facem dupa instructiunile de pe cutie, dupa care adaugam in el si nesquikul sau cacaua. Ungem cu unt o tava si adaugam in ea crema obtinuta. Brinza mascarpone o amestecam la mixer cu cele doua oua si cu ajutorul unei linguri punem peste aluatul nostru. Eu am taiat o bucatica de ciocolata si am pus si asta peste ea (este optional). Se da la cuptor preincalzit la 180 grade timp de 35 de minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii