Biscuitii se faramiteaza prin robotul de bucatarie.
Biscuitii se faramiteaza prin robotul de bucatarie.
Se mixeaza untul, laptele condensat si cacaua, apoi se adauga 1 lg coniac. Compozitia se toarna peste biscuitii faramitati. Se omogenizeaza bine, se ung mainile cu putin ulei si apoi se modeleaza o forma ca de cartof. Cartofii rezultati se dau prin cacao sau ce doriti: nuca de cocos, etc.
Se dau la frigider pentru 30 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii