Batem bine ouale impreuna cu zaharul si un praf de sare pana devine o crema. Adaugam treptat untul topit. Separat amestecam faina cu cacaua si praful de copt.
Adaugam peste compozitia de ou, alternand cu laptele.
Tapetam tava de aragaz cu hartie de copt. Dam tava la cuptor pentru 40 de minute.
Turnam laptele intr-o craticioara. Adaugam untul, zaharul si grisul. Lasa sa fiarba la foc mic pana se ingroasa.
Dupa ce s-a racit adaugam nuca de cocos si vanilia
Intindem crema pe blat.
topim ciocolata si punem uleiul ca sa-i dea luciu
Si turnam sosul de ciocolata. Taiem dupa ce s-a inchegat bine sosul.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii