Blat: 8 albusuri se bat spuma cu 16 linguri zahar, cand sunt batute se adauga 150 gr nuca de cocos, 3-4 linguri faina si praf de copt. Se coace in tava unsa si tapetata cu faina sau hartie.
Crema: 8 galbenusuri se freaca bine cu 16 linguri de zahar 1 lingura faina si 2 linguri lapte, se fierb pe aburi pana se ingroasa. Cand e rece se adauga 100 grame finnetti sau ciocolata neagra topita si 1 pachet de margarina rama frecat spuma.
Peste blat se pune crema iar peste crema se pune 250 grame FRISCA batuta iar deasupra se rade ciocolata. Pofta buna!
Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolataPlacinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...
Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii