Separi albusurile de galbenusuri.Bati spuma albusurile apoiadaugi treptat zaharul si bati in continuare pina se intareste bezeaua. incorporezi pe rind in bezea,amestecind de jos in sus,galbenusurile,praful de copt,faina si cacaua,cernute in prealabil inpreuna. torni compozitia intr-o tava cu dim.de aptoximativ 25*35 cm unsa cu margarina si tapetata cu faina. coci blatul timp de 30-35 minute la foc potrivit, in cuptorul prencalzit.inte timp preperi budinca din praf,lapte si 6 linguri de zahar,urmind instructiunile de pe ambalaj.freci spuma untul moale si adaugi lingura cu lingura budinca racita,omogenizind crema.caramelizezi zaharul ramas,il stingi cu 100ml apa si torni siropul fierbinte peste blatul racit. astepti sa se raceasca blatul insiropat si il ungi cu crema,apoi dai prajitura la frigidert.bati frisca cu intaritorul.tai prajitura in bucati pe care folosind un cornet le decorezi cu frisca.presari praf de capucino pe fiecare prajitura.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii