Se freaca zaharul cu galbenusurile,se incorporeaza untul moale si se adauga cacaua.Se toarna laptele in care s-a dizolvat cafeaua solubila,se pune faina cu praful de copt ,se amesteca si la final se incorporeaza albusurile batute.
Se amesteca branza dulce cu zaharul,ouale si esenta de vanilie.Se toarna trei sferturi din aluatul cu cacao intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor pentru 10 minute.Se scoate tava ,se intinde crema de branza,apoi se toarna restul de aluat si se da la cuptor pentru 25-35 de minute.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii