Taiem ciocolata in bucatele marunte.
Amestecam faina cernuta cu amidonul si praful de copt.
Adaugam ouale, untul, zaharul, siropul de menta si smantana, amestecam bine cu o lingura de lemn, dupa care adaugam laptele si amestecam pana se topeste untul (dureaza cam 2 minute).
Dupa ce s-a topit si untul adaugam bucatelele de ciocolata si amestecam.
Tapetam o forma cu hartie de copt si turnam compozitia care este destul de fluida.
Se da la cuptor pentru 30-35 de minute, dupa 20 de minute o acoperim cu o folie de aluminiu sa nu se arda.
O scoatem din cuptor si o lasam la racit dupa care pudram cu zahar pudra.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii