Prajitura After Eight

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura After Eight

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 100 g amidon
  • 100 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 g zahar
  • 50 g unt cubulete
  • 2 oua
  • 1 pliculet praf de copt
  • 10 linguri sirop de menta

Mod de preparare

Taiem ciocolata in bucatele marunte.

Amestecam faina cernuta cu amidonul si praful de copt.

Adaugam ouale, untul, zaharul, siropul de menta si smantana, amestecam bine cu o lingura de lemn, dupa care adaugam laptele si amestecam pana se topeste untul (dureaza cam 2 minute).

Dupa ce s-a topit si untul adaugam bucatelele de ciocolata si amestecam.

Tapetam o forma cu hartie de copt si turnam compozitia care este destul de fluida.

Se da la cuptor pentru 30-35 de minute, dupa 20 de minute o acoperim cu o folie de aluminiu sa nu se arda.

O scoatem din cuptor si o lasam la racit dupa care pudram cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise