Prajitura 2 in 1

Se adauga faina cu untul topit.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura 2 in 1

Ingrediente

  • Pentru primul blat:
  • 300 grame faina
  • 250 grame zahar
  • 100 ml lapte
  • O jumătate esenţă de rom
  • 150 grame unt topit
  • O jumătate drojdie sau 2 lingurite praf de copt
  • 1 ou
  • Pentru blatul 2:
  • 300 grame faina
  • 200 grame zahăr
  • 100 ml lapte
  • O jumătate esenţă rom
  • 2-3 linguri cacao
  • 150 grame unt topit
  • O jumătate de drojdie sau 2 lingurite praf de copt
  • 1 ou

Mod de preparare

Pentru primul Blat:

Se adaugă faina cu untul topit si se amesteca, apoi se pune laptele si zaharul se amesteca pana când nu se mai simte zaharul; se pune oul, esenta de rom, se amesteca, se adaugă praful de copt sau drojdia.

Pentru blatul 2:

Se pune faina cu untul topit si se amesteca, apoi se pune laptele si zaharul si se amesteca pana când nu se mai simte zaharul, se pune oul, esenţa de rom, cacaua împreună cu praful de copt sau drojdia.

Mai întâi, se pune primul blat la cuptor aproximativ 5 minute, apoi se pune peste el blatul de cacao si se lasă la cuptor 25-30 de minute. La final, se poate pune pe deasupra cocos sau zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise