Prajitura

Timp pregatire
2145 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Compoziţie
  • pesmet
  • Oua - 4 buc
  • de zahăr - 1 ceasca,
  • făină - 1 cana
  • decoraţie
  • gem
  • fulgi de porumb,
  • Stafide
  • crema
  • crema de 33% - 200 ml
  • zahăr pudră - 0,75-1 de sticlă

Mod de preparare

Prepararea

Pentru oricare dintre reţete pentru a pregăti aluat biscuiti.

Aluatul se întinde terminat cu o lingură într-un Pres forme vaselină pentru keksikov.Se dă la cuptor 35-45 minute la 180 de grade, până făcut.

Keksiki Gata se răcească şi se scoate din mucegai.

Cotlet de porumb bastoane mâinile sale în miez, adăugaţi de nucă de cocos şi se amestecă bine.Pentru crema: Whip crema refrigerate cu zahăr pudră, până când o spumă groasă nu este de propagare (crema trebuie să fie cel puţin 33% grăsimi, whisking uşor, având grijă să nu bici smântânii în unt. Puteţi lua o mică-crema de grăsime, dar apoi trebuie să utilizaţi un agent de ingrosare Cream (vândute în magazine în pungi mici, sub formă de pulbere).

Fiecare keksik taie pe lăţime, în 2 bucăţi şi frotiu cu frisca, combina jumătăţi.

Convex parte keksikov bine unse cu frisca si presara tocat de porumb amestecat cu miez de nucă de cocos.

Din jumătăţi de stafide pentru a face ochi.

Jeleu rosu pentru a face dantelate.

De la marmeladă galben sau portocaliu pentru a efectua un cioc (cioc pot fi făcute din migdale)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise