Prajitura

Timp pregatire
2145 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Compoziţie
  • pesmet
  • Oua - 4 buc
  • de zahăr - 1 ceasca,
  • făină - 1 cana
  • decoraţie
  • gem
  • fulgi de porumb,
  • Stafide
  • crema
  • crema de 33% - 200 ml
  • zahăr pudră - 0,75-1 de sticlă

Mod de preparare

Prepararea

Pentru oricare dintre reţete pentru a pregăti aluat biscuiti.

Aluatul se întinde terminat cu o lingură într-un Pres forme vaselină pentru keksikov.Se dă la cuptor 35-45 minute la 180 de grade, până făcut.

Keksiki Gata se răcească şi se scoate din mucegai.

Cotlet de porumb bastoane mâinile sale în miez, adăugaţi de nucă de cocos şi se amestecă bine.Pentru crema: Whip crema refrigerate cu zahăr pudră, până când o spumă groasă nu este de propagare (crema trebuie să fie cel puţin 33% grăsimi, whisking uşor, având grijă să nu bici smântânii în unt. Puteţi lua o mică-crema de grăsime, dar apoi trebuie să utilizaţi un agent de ingrosare Cream (vândute în magazine în pungi mici, sub formă de pulbere).

Fiecare keksik taie pe lăţime, în 2 bucăţi şi frotiu cu frisca, combina jumătăţi.

Convex parte keksikov bine unse cu frisca si presara tocat de porumb amestecat cu miez de nucă de cocos.

Din jumătăţi de stafide pentru a face ochi.

Jeleu rosu pentru a face dantelate.

De la marmeladă galben sau portocaliu pentru a efectua un cioc (cioc pot fi făcute din migdale)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise