Se fierbe timp de 2 ore laptele cu zahărul amestecând mereu ca să nu se lipească. În final va avea o consistenţă cremoasă ,caramelizată.
Se amestecă 200 g. nucă de cocos cu 185 ml. lapte condensat, cu sâmburii tocaţi şi esenţa de vanilie. Compoziţia se pune într-o tigaie şi se prăjeşte până nuca de cocos ajunge aurie. Din compoziţia obţinută se formează mici cocoloaşe pe care le modelăm cu mâna şi le dăm prin restul de nucă de cocos rămas.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii