Se fierbe timp de 2 ore laptele cu zahărul amestecând mereu ca să nu se lipească. În final va avea o consistenţă cremoasă ,caramelizată.
Se amestecă 200 g. nucă de cocos cu 185 ml. lapte condensat, cu sâmburii tocaţi şi esenţa de vanilie. Compoziţia se pune într-o tigaie şi se prăjeşte până nuca de cocos ajunge aurie. Din compoziţia obţinută se formează mici cocoloaşe pe care le modelăm cu mâna şi le dăm prin restul de nucă de cocos rămas.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii