• Cum procedezi pentru foi: Baţi albuşurile spumă, apoi adaugi pe rând zahărul, nuca de cocos, praful de copt şi făina. Împarţi compoziţia în două din care coci doi foi pe dosul tăvii unse cu margarină şi tapetate cu făină, câte 10 minute fiecare.
• Cum procedezi pentru cremă: amesteci praful de budincă cu laptele, gălbenuşurile, vanilia şi zahărul şi fierbi totul 2-3 minute până se îngroaşă. Speli cireşele, le cureţi de sâmburi şi le laşi să se scurgă într-o strecurătoare. Separat freci spumă margarina Clasic, apoi o încorporezi în compoziţia de budincă.
• Cum asamblezi prăjitura: Întinzi crema peste o foaie, aşezi cireşele, pui a doua foaie şi întinzi glazura de ciocolată. Dai prăjitura la rece pentru câteva ore, apoi o tai bucăţi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii