Dai biscuiţii prin maşina de tocat şi amesteci praful de biscuiţi cu zahărul şi 75 g unt topit. Întinzi două treimi din compoziţie într-o tavă, apoi pregăteşti crema: freci spumă untul rămas cu zahărul, adaugi oul şi amesteci până ce crema devine spumoasă. Cureţi strugurii de sâmburi şi piersicile de coajă şi sâmburi, tai boabele în jumătate şi piersicile bucăţi şi le amesteci cu frişca. Întinzi apoi crema de unt peste biscuiţi, apoi frişca amestecată cu fructele şi la sfârşit presari biscuiţii rămaşi. Dai prăjitura la rece pentru 1-2 ore, după care o tai bucăţi. E foarte bună numai rece!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii