1. Se fierbe porumbul timp de 10 minute pana cand se inmoaie.
2. Intre timp, se prepara sosul. Se topeste untul intr-o cratita mica si se adauga ceapa taiata, ardeiul si mirodeniile. Se calesc 2-3 minute.
3. Se adauga untul de arahide si sucul de portocale. Se incalzeste putin pana cand incepe sa fiarba, apoi se ia de pe foc.
4. Se taie stiuletii mai mari de porumb in jumatate si sa introduca la fiecare capat cate un bat de frigaruie. Se toarna putin sos deasupra porumbului.
Pofta mare!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii