Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata.
Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata.
Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte marunt si se adauga peste carne si ciuperci.
Se condimenteaza toata compozitia cu sare, piper si boia dulce afumata.
Se cresteaza ardeii kapia pe lungime si se scot semintele. Se taie cascavalul sub forma unor bastonase.
Se umple ardeii kapia cu compozitia preparata mai sus si se pune in fiecare cate un bastonas de cascaval.
Se pun ardeii kapia intr-un vas de copt, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la timp de 15 minute.
Se indeparteaza folia si se mai lasa la cuptor pe functia grill inca 5-10 minute pana se rumenesc.
Pofta buna !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii