preparare blat:
Se ia un castron si se amesteca ouale zaharul .Cand se obtine un fel de crema se aduga faina cat cuprinde.Se intinde cu(eu am folosit o sticla de bere din sticla)si se taie cu o cana.
preparare umplutura:
Se amesteca branza cu zaharul stafidele si oul.
Branza se pune in biljocul cerculuide blat facut cu cana apoi se da pe jumatate.Pentru a avea o forma mai ape tisanta se ia o furculita si de apasa pe margini.La sfarsit se prajesc .
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii