Se curata ceapa si se taie marunt.Se caleste un pic cu 2 linguri de ulei,se adauga putina sare.Intre timp curatam si spalam restul legumelor.Le taiem cubulete pe toate si le adaugam peste ceapa calita.Adaugam apa cat cuprinde si dam la foc potrivit spre mic timp de 40 minute,pana scade un pic din lichid,si legumele devin moi si bine fierte.Se mai adauga sare daca este necesar si un pic de piper macinat.Se serveste cald!Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii